تبلیغات شما اینجا حرف اخر ابزار وبلاگ
بستن تبلیغات [X]
خدمات گردشگری ، فروش تورهای داخلی و خارجی

ویزای آذربایجان

ویزای آذربایجان برای سفر به این کشور الزامی می باشد . برای سفر به کشور آذربایجان ابتدا باید اقدام به اخر ویزای آذربایجان ( ویزای باکو ) بنمایید . ویزای آذربایجان به سه شکل سینگل (یکبار ورود) ، دبل (دوبار ورود) و مولتی (چندبار ورود) صادر می شود . برای دریافت ویزای توریستی آذربایجان نیازی به حضور مسافر در سفارت نیست ولی برای دریافت سایر ویزاهای آذربایجان قوانین متفاوت می باشد .

اکثر کسانی که می‌خواهند به آذربایجان و باکو سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای آذربایجان را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

· کم‌ترین هزینه سفر به آذربایجان چقدر است؟

· نیاز به وقت سفارت دارم یا ویزای لب مرز دارد؟

· گرفتن ویزای آذربایجان آسان است؟

· نمی‌شه ویزای الکترونیکی گرفت؟

· هزینه ویزای آذربایجان چقدر است؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای آذربایجان به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای آذربایجان

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای آذربایجان را دارید؟

برای اتباع خارجی و افراد فاقد تابعیت که قصد سفر به جمهوری آذربایجان را دارند ۲ نوع ویزا صادر می‌شود: عادی و ترانزیت. مدت اعتبار ویزای عادی برای یک بار ورود و خروج ۹۰ روز از تاریخ صدور است. البته ویزای عادی صرف نظر از نوع آن به به دو صورت صادر می‌شود:

ویزای یکبار ورود: صاحبان این ویزا در طول مدت فوق تنها یک بار می‌توانند به قلمرو جمهوری آذربایجان ورود و خروج داشته باشند.

ویزای کثیرالورود: مدت اعتبار این نوع ویزا از زمان صدور حداکثر تا ۲ سال است. صاحبان این ویزا می‌توانند در طول مدت اعتبار آن به دفعات به قلمرو جمهوری آذربایجان ورود و خروج داشته باشند.

مدارک ویزای آذربایجان

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون جواب تأییدیه ویزای آذربایجان، —- روز طول می‌کشد.

· دو قطعه عکس ۴*۳ رنگی با زمینه سفید

· فرم پرشده تقاضای ویزا، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی

· اصل گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار یا مدرک عبور از مرز و کپی از صفحه‌های اصلی آن‌ها (گذرنامه کلیه متقاضیان در هنگام ارائه درخواست باید دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه باشد، زیرا در غیر این صورت تضمینی برای صدور روادید وجود ندارد).

· کپی گواهی بیمه پزشکی

· فرم پرشده دعوت از اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی و یا کپی گواهی ثبت دولتی (برای سازمانهای غیردولتی)، و یا مدرکی که هدف از سفر را ثابت کند.

· فیش واریزی هزینه صدور ویزا

· صدور ویزا برای اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت که کمتر از ۱۸ سال سن داشته ولی با گذرنامه جداگانه و بدون همراهی والدین و یا نمایندگان قانونی آن‌ها سفر می‌کنند، منوط به ارائه کپی گواهی تولد، همچنین کپی اجازه رسمی والدین و یا نمایندگان قانونی آن‌ها و مدارک شناسایی است و کلیه این مدارک باید به تایید دفتر اسناد رسمی رسیده باشد.

هزینه اخذ ویزای آذربایجان

هزینه اخذ ویزای آذربایجان بستگی به نوع ویزا ، مدت زمان اقامت در آذربایجان و مدت زمان اخذ ویزا بستگی دارد

ویزای لیبل آذربایجان ۳۵ دلار

ویزای الکترونیک آذربایجان

· قیمت ویزای الکترونیک آذربایجان : ۳۰ دلار

· مدت اقامت : ۳۰ روز

· مدت اعتبار ویزای آذربایجان : طبق تاریخ پرواز

· مدت اخذ ویزای آذربایجان : ۷ روز کاری

ویزای باکو (۱ ماهه)

نوع ویزا : ۱ ماهه عادی

قیمت ویزای باکو : ۳۵ دلار

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ویزای آذربایجان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای آذربایجان : ۳ روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۳×۴ ، (در صورتی که برای همراه ویزا لازم است در درخواست کتبی ذکر شود + عکس همراه)

ویزای باکو فوری

نوع ویزا : ۱ ماهه فوری

قیمت : ۵۷ دلار

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ویزای آذربایجان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای آذربایجان : ۱ روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۳×۴ تسویه کامل ،(در صورتی که برای همراه ویزا لازم است در درخواست کتبی ذکر شود + عکس همراه)

ویزای ترانزیت باکو

نوع ویزا : ترانزیت سینگل

قیمت : ۵۰ دلار

مدت اعتبار ویزای آذربایجان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای آذربایجان : ۲ روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۳×۴ ، تسویه کامل (در صورتی که برای همراه ویزا لازم است در درخواست کتبی ذکر شود + عکس همراه)

ویزای ترانزیت آذربایجان (دبل)

نوع ویزا : ترانزیت دبل

قیمت : ۷۰ دلار

مدت اعتبار ویزای آذربایجان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای آذربایجان : ۲ روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۳×۴ ، تسویه کامل (در صورتی که برای همراه ویزا لازم است در درخواست کتبی ذکر شود + عکس همراه)

ویزای آذربایجان سه ماهه

نوع ویزا : ۳ ماهه سینگل

قیمت : تماس بگیرید

مدت اقامت : ۹۰ روز

مدت اعتبار ویزای آذربایجان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای آذربایجان : ۳ روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۳×۴ ، تسویه کامل (در صورتی که برای همراه ویزا لازم است در درخواست کتبی ذکر شود + عکس همراه)

ویزای یک ساله آذربایجان

نوع ویزا : ۱ ساله

قیمت : ۱۲۲۰ دلار

مدت اقامت : ۱۲۰ روز

مدت اعتبار ویزای آذربایجان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای آذربایجان : ۷ روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۳×۴ ، تسویه کامل (در صورتی که برای همراه ویزا لازم است در درخواست کتبی ذکر شود + عکس همراه)

ویزای باکو یک ساله (۹۰ روز اقامت)

نوع ویزا : ۱ ساله

قیمت : ۱۰۳۰ دلار

مدت اقامت : ۹۰ روز

مدت اعتبار ویزای آذربایجان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزا آذربایجان : ۷ روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۳×۴ ، تسویه کامل (در صورتی که برای همراه ویزا لازم است در درخواست کتبی ذکر شود + عکس همراه)

ویزای باکو یک ساله (۱۲۰ روز اقامت)



:: برچسب ها : ویزای آذربایجان , ویزای باکو , ویزای الکترونیک آذربایجان ,
ن : مستر گردش
ت : جمعه 22 تير 1397

ویزای قزاقستان

ویزای قزاقستان برای سفر به این کشور زیبا الزامی می باشد . اکثر کسانی که می‌خواهند به قزاقستان سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای قزاقستان را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

· برای کار می‌تونم به قزاقستان بروم؟

· ویزای کاری قزاقستان وجود دارد؟

· چقدر طول می‌کشد ویزای قزاقستان صادر شود؟

· ویزای کار تضمینی برای قزاقستان وجود دارد؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای قزاقستان به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای قزاقستان

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای قزاقستان را دارید؟

اتباع خارجی می بایست به کنسولگری های جمهوری قزاقستان در کشور مربوطه با به همراه داشتن گذرنامه معتبر، کپی دعوت نامه با شماره پشتیبانی روادید صادر شده در اداره ی کنسولگری وزارت امور خارجه جمهوری قزاقستان: فرم تایپ شده درخواست روادید، عکس و کپی گذرنامه مراجعه نمایند. ضرورت ارائه مدارک دیگر توسط کنسول در محل تعیین می گردد.

پس از تحویل مدارک اداره کنسولگری اصل بودن گذرنامه و تاریخ اعتبار آن که می بایستی حداقل ۶ ماه بعد از اتمام تاریخ روادید درخواست شده اعتبار داشته باشد و همچنین درست بودن فرم درخواست روادید ارائه شده و هدف سفر را کنترل می نماید.

چنانچه هدف سفر ملاقات اقوام باشد، شخص دعوت کننده می بایستی به نمایندگی اداره پلیس مهاجرت وزارت کشور جمهوری قزاقستان مراجعه نماید و در اینصورت دعوت نامه شخصی ثبت شده در ادارات پلیس مهاجرت وزارت کشور جمهوری قزاقستان اساس صدور روادید شخصی جمهوری قزاقستان می باشد.

در صورت نیاز اقامت بیش از ۱۰ روز در قزاقستان ارائه گواهی مبتلا نبودن به بیماری ایدز ضروری می باشد.

زمان صدور روادید، ساعت دریافت و تحویل مدارک توسط بخش کنسولگری در محل تعیین می گردد.

مدارک ویزای قزاقستان

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون جواب تأییدیه ویزای قزاقستان، —- روز طول می‌کشد.

· اصل پاسپورت

· ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ با زمینه سفید و رنگی

· مشخصات فردی : آدرس محل کار و محل سکونت و شماره تلفن

· اصل و کپی کارت ملی

· رزرو بلیط

هزینه اخذ ویزای قزاقستان

· ویزا ۱ ماهه توریستی عادی ۱۶۵دلار آمریکا

· ویزا ۱ ماهه توریستی فوری ۱۹۵دلار آمریکا

· ویزا ۱ ماهه تجاری ۲۳۰ دلار آمریکا

· ویزا ۳ ماهه تجاری ۳۵۰ دلار آمریکا

· ویزای توریستی دبل ۲ ماهه عادی ۲۵۵ دلار آمریکا

· ویزای توریستی فوری ۲۸۵ دلار آمریکا



:: برچسب ها : ویزای قزاقستان ,
ن : مستر گردش
ت : جمعه 22 تير 1397

ویزای پرتغال

ویزای پرتغال برای سفر به این کشور اروپایی الزامی می باشد . اکثر کسانی که می‌خواهند به پرتغال سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای پرتغال را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

· آیا ویزای پرتغال لغو شده است؟

· اخذ ویزای پرتغال چه شرایطی دارد؟

· ویزای فوری برای پرتغال وجود دارد؟

· سفر به پرتغال چه مقدماتی لازم دارد؟

· برای کار یا اقامت هم ویزا می‌دهند؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای پرتغال به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای پرتغال

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای پرتغال را دارید؟

جهت ورود به شما ممکن است به یک ویزا و یا گذرنامه نیاز داشته باشید و در بعضی از موارد تنها وجود یک کارت شناسایی ضروری خواهد بود. اتباع اتحادیه اروپا، پرتغال، آندورا، لیختن اشتاین برای ورود به این کشور تنها به کارت هویت نیاز خواهند داشت. برای افراد دیگر، ارائه گذرنامه ای معتبر برای حداقل شش ماه پس از ورود به پرتغال کفایت خواهد کرد.

در هنگام ورود، آنها ممکن است تمکین مالی شما برای امور مالی در طول مدت اقامت را در نظر بگیرند. آنها همچنین ممکن است بلیط بازگشت و یا حداقل اثبات استطاعت شما برای خرید را بخواهند.

مدارک ویزای پرتغال

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید.

· یک قطعه عکس جدید رنگی (تمام رخ و با زمینه سفید).

· گذرنامه معتبر به همراه کپی امضا شده توسط صاحب گذرنامه ( اعتبار گذرنامه باید بیشتر از سه ماه از تاریخ پایان روادید باشد).

· تکمیل فرم درخواست روادید بطور کامل.

· کپی کلیه روادیدهای دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول سه سال گذشته

· فتوکپی شناسنامه

· همراه داشتن پاسپورتهای قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده ویا به هر دلیل تعویض شده است.

· معرفی نامه از محل کار

· دعوتنامه‌

· در صورتی‌که شما نماینده شرکت دعوت کننده هستید: اصل قرارداد نمایندگی و کپی از آن.

· اثبات همکاری‌های گذشته با شرکت دعوت کننده یا سایر همکاری‌های بین المللی مانند: بارنامه ، اثبات پرداختی ها (پیش فاکتور، پروفرما-اینویس به عنوان اثبات قابل قبول نیست) و یا هر نوع قراردادهای امضا شده فی مابین.

· در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر ترجمه شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری

· رزرو هتل و تاییدیه آن.

· بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی ان. (حداقل پوشش بیمه مذکور می‌بایست مبلغ ۳۰,۰۰۰ یورو یا ۵۰,۰۰۰ دلار آمریکا باشد. پوشش بیمه جهت بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی و شامل پوشش جهت کمک‌های فوریت پزشکی و معالجه فوری در بیمارستان باشد).

· رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران.

هزینه اخذ ویزای پرتغال

هزینه صدور ویزا برای افراد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو و کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال معادل ۳۵ یورو است. البته در شرایطی خاص مانند کودکان زیر ۶ سال، افرادی که برای اهداف تحصیلی یا تحقیقاتی به پرتغال سفر می‌کنند وجه مذکور دریافت نمی‌شود.



:: برچسب ها : ویزای پرتغال ,
ن : مستر گردش
ت : جمعه 22 تير 1397

ویزای بنگلادش

ویزای بنگلادش برای سفر به این کشور الزامی می باشد. هموطنان عزیزی که قصد سفر به بنگلادش را دارند در ابتدا باید اقدام به اخذ ویزا بنگلادش کنند . جهت دریافت ویزای توریستی بنگلادش نیازی به حضور مسافر نیست ، وکیل و یا نماینده مسافر (آژانس مسافرتی سفرنامه) می توانند از جانب مسافر اقدام کنند . قوانین دریافت ویزای تجاری بنگلادش و ویزای کار بنگلادش متفاوت است .

اکثر کسانی که می‌خواهند به بنگلادش سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای بنگلادش را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

· هزینه ویزای توریستی بنگلادش چقدر است؟

· هزینه تور بنگلادش چقدر است؟

· ویزا برای گردشگری در بنگلادش چگونه صادر می‌شود؟

· چطور به تور بنگلادش بروم؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزا بنگلادش به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای بنگلادش

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزا بنگلادش را دارید؟

در حال حاضر بنگلادش برای ایرانیان فقط ویزای تجاری صادر می‌کند که با ارائه مدارک شغلی مناسب امکان‌پذیر است.

بنگلادش هیچگونه ویزای فوری صادر نمی‌کند

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا بنگلادش

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید.

· اصل پاسپورت

· ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پ زمینه سفید

· گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و ثبت شرکت و یا گواهی اشتغال به تحصیل

· کپی کارت ملی و شناسنامه

هزینه اخذ ویزای بنگلادش

هزینه ویزای شما بستگی به شرایط درخواست متقاضی دارد.

ویزای تجاری بنگلادش

· قیمت ویزای بنگلادش : ۱۷۵ دلار

· مدت اقامت : ۳۰ روز

· مدت اعتبار ویزای بنگلادش : طبق تاریخ پرواز

· مدت اخذ ویزای بنگلادش : ۱۰ روز کاری



:: برچسب ها : ویزای بنگلادش ,
ن : مستر گردش
ت : جمعه 22 تير 1397

ویزای تاجیکستان

هموطنان ایرانی که قصد سفر به کشور تاجیکستان را دارند باید قبل از سفر خود اقدام به اخذ ویزای تاجیکستان را بکنند . کشور تاجیکستان به دلیل شباهت های فرهنگی و فارسی زبان بودن ، طبیعت زیبا ، آثار تاریخی و مردمان مهمان نواز از مقاصد مورد علاقه ایرانیان برای سفر است که اگر با این قصد می خواهید به تاجیکستان سفر کنید باید اقدام به اخذ ویزای توریستی تاجیکستان بکنید . اگر هم برنامه سفر تاجیکستان شما مطابق با نوروز می توانید تمام آئین های سنتی و آواز و شادی و جشن نوروزی را در تاجیکستان تجربه کنید . خوشبختانه به دلیل روابط مناسب دیپلماتیک بین ایران و تاجیکستان ، اخذ ویزای تاجیکستان برای شهروندان ایرانی آسان می باشد .

شرکت سفرنامه اسرارآمیز برای آسایش بیشتر مسافران تاجیکستان اقدام به اخذ ویزای آنلاین تاجیکستان نموده است ، ویزای الکترونیک تاجیکستان برای افرادی که قصد سفر با تور تاجیکستان را دارند و افرادی که خواهان سفرهای کوتاه مدت و یا انجام مصاحبه در سفارت آمریکا را دارند مناسب می باشد . ثبت نام ویزای تاجیکستان به صورت آنلاین انجام می شود تا مسافران مجبور به مراجعه به سفارت و مصاحبه و انگشت نگاری نباشند .

مدارک ویزای توریستی تاجیکستان

· اصل پاسپورت با ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)

· ۲ قطعه عکس ۶ در ۴

· مشخصات فردی (شماره تلفن ، آدرس محل زندگی و شغل)

مدارک ویزای دانشجویی تاجیکستان

· اصل پاسپورت

· اسکن کارت دانشجویی

· اسکن قرارداد با دانشگاه مربوطه

مدارک ویزای تجاری تاجیکستان

· اصل پاسپورت

· اصل قرار داد با شرکت مربوطه در تاجیکستان و یا معرفی نامه شرکت با فرم سر برگ دار

انواع روادید تاجیکستان

· ویزای توریستی تاجیکستان عادی (۱ ماهه – یکبار ورود)

· ویزای توریستی تاجیکستان فوری (۱ ماهه – یکبار ورود)

· ویزای توریستی تاجیکستان ۴۵ روزه عادی

· ویزای توریستی تاجیکستان عادی (دوبار ورود)

· ویزای توریستی تاجیکستان فوری (دوبار ورود)

· ویزای تجاری تاجیکستان

· ویزای دانشجویی تاجیکستان

ویزای الکترونیکی تاجیکستان

· قیمت ویزای الکترونیکی تاجیکستان : ۳/۵۰۰/۰۰۰ ریال

· مدت اعتبار ویزای تاجیکستان : طبق تاریخ پرواز

· مدت اخذ ویزای تاجیکستان : ۳ روز کاری



:: برچسب ها : ویزای تاجیکستان ,
ن : مستر گردش
ت : جمعه 22 تير 1397

ویزای ژاپن

ایرانیانی که قصد سفر به کشور ژاپن را دارند در ابتدا باید درسافت ویزا اقدام کنند . برای اخذ ویزای ژاپن احتیاجی به حضور مسافر در سفارت نیست ( نیازی به مصاحبه و انگشت نگاری نمی باشد ) البته این فقط برای اخذ ویزای توریستی ژاپن می باشد و برای اخذ ویزای تحصیلی ژاپن ، اخذ ویزای کاری تجاری ژاپن ، اخذ ویزای کاری ژاپن و سایر انواع ویزاهای دیگر حضور شخص متقاضی در سفارت الزامی می باشد . شایان ذکر است مدت زمان ویزای توریستی ژاپن ۳ ماه می باشد که می توان آن را برای ۳ ماه دیگر نیز تمدید کرد . همچنین باید به این نکته نیز اشاره کرد که زمان اخذ ویزای توریستی ژاپن در صورت کامل بودن مدارک ۱۵ روز کاری است .

مدارک لازم ویزای توریستی ژاپن

· پاسپورت متقاضی ویزای ژاپن

· یک نسخه فرم تقاضای ویزا

· یک قطعه عکس سایز ۴٫۵در ۴٫۵ با زمینه سفید که بیشتر از ۶ ماه نگذشته باشد

· برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )

· شناسنامه متقاضی ویزا (به همراه ترجمه انگلیسی و رسمی آن )

· مدارکی که توانایی پرداخت هزینه های سفر متقاضی را تایید نمایند

· گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی نیز قبول می باشد )

قیمت ویزای ژاپن

هزینه ویزای ژاپن همراه با ۴ شب اقامت در هتل ، ۱۱۰۰ دلار در اتاق دبل و ۱۴۰۰ دلار در اتاق سینگل می باشد . شایان ذکر است سپردن ضمانتنامه بازگشت ضروری می باشد .



:: برچسب ها : ویزای ژاپن ,
ن : مستر گردش
ت : جمعه 22 تير 1397

ویزای ویتنام

جهت سفر به ویتنام در ابتدا نیاز به اخذ ویزای ویتنام دارید . ویزای توریستی ویتنام به دو صورت فوری و عادی صادر می شود که هر کدام قوانین خاص خود را دارد . در حال حاضر برای ایرانیان تنها ویزای توریستی عادی ویتنام صادر می شود . کشور ویتنام برای صدور ویزای توریستی برای اتباع ایرانی مقررات سخت و دست و پاگیری ندارد اما این به معنای لغو ویزا نمی باشد و ممکن است سفارت ویتنام در تهران پس از بررسی مدارک به شما ویزا ندهد که البته به ندرت این اتفاق میافتد . شایان ذکر است ویزای ویتنام داخل پاسپورت ضمیمه می شود . همچنین باید توجه داشته باشید ویزای توریستی ویتنام از زمان ورود به ویتنام دارای ۱ ماه اعتبار می باشد .

شرایط اخذ ویزای ویتنام

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای ویتنام را دارید؟

بررسی اولیه‌ مدارک برای صدور ویزا دو یا سه هفته طول می‌کشد و این فرآیند در یک ماه تمام می‌شود. به طور کلی ممکن است ویزا خیلی زود صادر شود یا مدت بیشتری طول بکشد. معمولا تائیدیه‌ی ویزای ورود پس از ۶ تا ۸ روز کاری اعلام می‌شود.

نیازی به ارائه سند ملکی نیست.

مدت ویزای ویتنام حداکثر ۱ ماه و مطابق با زمان بلیط رفت و برگشت صادر می‌شود.

مدارک ویزای ویتنام

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون جواب تأییدیه ویزای ویتنام، —- روز طول می‌کشد.

· فرم درخواست ویزا

· اصل پاسپورت امضا شده با حداقل ۸ ماه اعتبار و یک صفحه خالی

· یک قطعه عکس ۶*۴ رنگی، با زمینه سفید، بدون روتوش و بدون عینک

· کپی کارت ملی و کپی صفحه اول شناسنامه

· فرم تکمیل شده درخواست ویزا

· گواهی تمکن مالی با گردش حساب ۳ ماهه یا ترجمه (غیررسمی) گواهی اشتغال به کار*

· بلیط رفت و برگشت

· رزرو هتل

هزینه اخذ ویزای ویتنام

هزینه صدور ویزای توریستی عادی ویزا ۱۴۵ دلار است و هزینه ویزای توریستی فوری ۱۶۰ دلار است.



:: برچسب ها : ویزای ویتنام ,
ن : مستر گردش
ت : جمعه 22 تير 1397

ویزای مکزیک

ویزای مکزیک لازمه ورود به این کشور زیبا می باشد . جهت سفر به مکزیک داشتن ویزای توریستی مکزیک الزامی می باشد . شخص مسافر و یا نماینده وی (آژانس مسافرتی سفرنامه) می توانند برای اخذ ویزای توریستی اقدام نمایند البته این مورد را باید در نظر داشت که در زمان بررسی مدارک مصاحبه نیز انجام می شود .

اکثر کسانی که می‌خواهند به مکزیک سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای مکزیک را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

· چطور به مکزیک سفر کنم؟

· برای کار چطوری ویزا بگیرم؟

· ویزای توریستی مکزیک چقدر زمان می‌برد؟

· شرایط مهاجرت به مکزیک چیست؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای مکزیک به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای مکزیک

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای مکزیک را دارید؟

امور مهاجرت در بدو ورود شما به مکزیک از شما مدارک زیر را درخواست می‌کند:

· پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه

· ویزای معتبر با اقامت دائم یکی از کشورهای آمریکا، کانادا، ژاپن، بریتانیا یا کشورهای حوزه شینگن

· فرم FMM که بدرستی پر شده باشد (در لحظه ورود یا در طول پرواز به شما داده می‌شود)

· بلیط رفت و برگشت یا پرواز بعدی یا رزرو هتل

· مدارکی که هدف سفر شما را اثبات می‌کند (سفر، دعوت‌نامه شرکت، قرارداد شرکت و..)

· اثبات وضعیت مالی

هزینه اخذ ویزای مکزیک

در صورتی که قبلا سابقه دریافت ویزای شینگن را نداشته‌اید، باید مبلغ ۳۵۰ دلار بابت ضمانت بازگشت پرداخت نمایید .

ویزای توریستی مکزیک

قیمت ویزای توریستی عادی مکزیک : ۱۵۰دلار

مدت اقامت در مکزیک با ویزای عادی : طبق بلیط و ویزای اخذ شده می باشد

مدت اعتبار ویزای عادی مکزیک : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای عادی مکزیک : ۲۵ روز کاری



:: برچسب ها : ویزای مکزیک ,
ن : مستر گردش
ت : جمعه 22 تير 1397
جهت اطلاع از کد های قالب و ویــــرایش قالب اینجا را کلیک کنید.

.:: کلیک کنید ::.

نام :
وب :
پیام :
4+2=:
 
(بارگزاري مجدد)